torstai 14. syyskuuta 2017

Iloinen tervehdys eteläiseltä alueelta


Täällä Kurpanharjun päiväkodilla on liikuntakuukausi otettu vastaan touhukkaasti telmien. Haastoimme perheet mukaan tekemään yhteensä 100 liikuntasuoritusta viikon aikana. Suorituksesta sai piirtää merkiksi hymynaaman ja 100 tuli täyteen. Täällä päiväkodilla retkeilimme metsässä ja   pelasimme pihapelejä ulkona. Pyöräilyt ja juoksuleikit ovat myös olleet suosiossa. Omenapuu houkuttelee kiipeilemään ja hyppimään, sillä oksilla on mehukkaita omenoita kypsymässä.

Metsässään oli ilmestynyt Pokemon-suunnistus tehtäväpisteineen. Innokkaat suunnistajat valtasivat lähimetsän ja löysivät useita rasteja. Yhtenä päivänä päiväkotiin ravasi keppihevoset ja lapset pääsivät ratsastuspuuhiin. Toki hevosia piti myös syöttää , harjailla ja kengittää.

Tällä viikolla olemme päässeet kokeilemaan teknologian käyttöä liikunnan lisääjänä. Videotykillä on seinälle heijastettu isoa kuvaa ja tanssijat ovat päässeet valloilleen. Youtubesta on löytynyt hauska Just Dance Kids tanssiohjelma , joka on saanut liikettä niveliin. Tällä viikolla on tiedossa vielä Hugo-peikon seikkailua ja mitä kivaa lapset nyt keksiikään?



Kurpanharjun päiväkoti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti